Vegan tekstschrijver

vegan

Vegan tekstschrijver

Als vegan tekstschrijver schrijf ik namens De Schrijverije Veeningen natuurlijk niet alleen over het veganisme. Het zorgt er wel voor dat ik me als tekstschrijver veel beter en makkelijker kan verplaatsen in onderwerpen die met het veganisme te maken hebben. Ethiek, compassie, sympathie en empathie zijn termen die ik erg belangrijk vind en waar ik veel waarde aan hecht. Wanneer vegan bedrijven De Schrijverije Veeningen inschakelen, dan weten ze zeker dat de schrijver kennis van zaken heeft met betrekking tot het veganisme.

Wanneer vegan bedrijven De Schrijverije Veeningen inschakelen, dan weten ze zeker dat de schrijver kennis van zeken heeft met betrekking tot het veganisme. 

Vegan ondernemers

Veel ondernemers die zich op de vegan markt bevinden, doen dit omdat ze het onderwerp veganisme belangrijk vinden. Misschien wel het allerbelangrijkste. Voor mij als vegan tekstschrijver is dat niet anders. Het veganisme vormt in ieder geval de basis en is de levensovertuiging van degene die de onderneming is gestart. Van daar uit is het idee en de wil ontstaan om het bedrijf te starten. Of heel misschien is dat gewoon zo gegroeid. Veel van deze prachtige en vriendelijke vegan bedrijven handelen vanuit een ethisch oogpunt en niet zozeer vanuit winstbejag. Ze willen eigenlijk iedereen op de wereld laten zien dat het veganisme een eerlijk en realistisch alternatief is voor de wreedheden die nu plaatsvinden. Dit doen ze door mensen kennis te laten maken met de daarbij behorende vegan producten of diensten. En vaak gaat het bij deze bedrijven ook niet alleen over de wreedheden tegenover de dieren, maar ook tegenover mens en milieu. Mensen kennis laten maken met een alternatief voor wat ze gewend zijn, vereist wel wat doorzettingsvermogen. Immers heeft Nederland niet voor niets het spreekwoord: "Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet." Maar stukje bij beetje zien we het landschap veranderen waarin de mens steeds bewuster wordt en steeds meer open staat voor het veganisme. Dit komt omdat er steeds meer informatie beschikbaar komt over de praktijken binnen de veeteelt. Mensen schrikken daarvan en kunnen zich met beelden en teksten een voorstelling maken van het leed.

Ze willen de wereld laten zien dat het veganisme een fantastisch en realistisch alternatief is voor de wreedheden die nu plaatsvinden

vos

Dezelfde ethische waarden

Wanneer je jouw bedrijf voert uit ethisch oogpunt, dan is het prettig dat er andere bedrijven zijn zoals die van jou, zodat je zonder zorgen deze bedrijven kun inhuren. Het is enorm prettig om te weten en te ervaren dat er bedrijven zijn die dezelfde ethische waarden hebben als jij. Zo kun je er bijna al bij voorbaat vanuit gaan dat de normen en waarden bij deze bedrijven hoog in het vaandel staan. Dit maakt het zaken doen met elkaar dus net even iets leuker en gemakkelijker dan anders. Dit is dan ook direct een van de sterke punten van De Schrijverije Veeningen. Wanneer je voor De Schrijverije Veeningen kiest, dan weet je zeker dat je tekst door een vegan tekstschrijver geschreven is. Hierdoor zijn niet alleen de teksten kristalhelder, de motieven zijn dat ook.

Richard Mulder | De Schrijverije Veeningen

Rating: 5 sterren
4 stemmen

Ik zouden het leuk vinden wanneer je laat weten wat je van deze blog vindt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.