Omdat goede teksten niet duur hoeven te zijn!

Schrijven, schrijverije veeningen

Heb jij behoefte aan meer bezoekers op je pagina of aan meer conversie? De Schrijverije Veeningen helpt jou hierbij 

Teksten laten schrijven

Duidelijke en heldere communicatie is de basis van ieder bedrijf. Ben je daar niet goed in of heb je daar geen tijd voor, dan kun je de teksten door ons laten schrijven. Is jouw communicatie met je klanten niet optimaal, dan merk je dat aan de klantaantallen en verkopen. Duidelijk en goed geschreven teksten zijn dus belangrijk voor ieder bedrijf en iedere website. Alle teksten op alle websites worden namelijk geïndexeerd door Google, waarna ze  

 

gerankt worden. Hoe beter jouw teksten in elkaar zitten, des te beter dat is voor je ranking. Met goede teksten op je website kun je met jouw bedrijf hoger in Google komen te staan. Dat is fijn wanneer mensen naar jouw producten of diensten zoeken. Want hoe hoger je in Google staat, des te makkelijker je nieuwe klanten aantrekt en jij jouw conversie kunt verhogen. Dus wil jij teksten laten schrijven, laat dat dan doen door De Schrijverije Veeningen

Met goede teksten op je website kun je met jouw bedrijf hoger in Google komen te staan. Dat is fijn wanneer mensen naar jouw producten of diensten zoeken

Hoe kan De Schrijverije Veeningen jou helpen? 

De Schrijverije Veeningen zorgt voor strakke SEO teksten, duidelijke en goed leesbare blogs, correcte zakelijke brieven en persoonlijke sollicitatiebrieven. Maar wij zijn ook gespecialiseerd in updates en correcties van webteksten of andere teksten. Wij schrijven ook juridisch inhoudelijke teksten of bezwaren en stellen wij zienswijzen op. 

zakelijke brieven, schrijverije veeningen

Herschrijven van teksten voor jouw organisatie

Ook kun je ons inschakelen voor het herschrijven van brieven en teksten van jouw organisatie aan jouw klanten of doelgroep. Dit kan belangrijk zijn wanneer je veel vakjargon in je correspondentie hebt staan. Door de brieven en teksten te laten herschrijven, kun je ervoor zorgen dat jouw doelgroep beter bereikt wordt. Hierbij zorgen wij altijd voor een snelle levering & scherpe tarieven! 

Veel mensen die wel bezwaar willen maken, weten niet goed hoe ze dat moeten doen. Daarom kun je jouw bezwaar laten schrijven door De Schrijverije Veeningen.

bezwaar maken, schrijverije veeningen

Bezwaar maken bij verschillende instanties

Heb je een besluit gekregen van de gemeente waartegen je een zienswijze wil indienen? Of heb je een bekeuring gekregen van het CJIB of een vordering van een gerechtsdeurwaarder waarmee je het niet eens bent? Het kan lonen om bezwaar te maken.

Teksten opfrissen op jouw website

Heb je een toffe website maar trek je toch echt veel te weinig bezoekers? Of is je conversie te laag en wil je meer verkopen? Grote kans dat jouw teksten niet goed in elkaar zitten of niet helemaal up-to-date zijn. Teksten opfrissen op jouw website is dan een eerste stap. De Schrijverije Veeningen helpt jou hierbij. Dit doen wij door het nalopen van jouw website, uiteraard kijken wij naar de teksten, maar ook naar interne links en indeling. Zo zorgen wij ervoor dat jouw site uiteindelijk beter gerankt zal worden en hierdoor hoger in Google kan komen te staan. Wat ook mee kan werken zijn wekelijks of maandelijks teksten laten schrijven in de vorm van een blog. Waardevolle content zorgt er namelijk voor dat jouw website relevant wordt of blijft. Niet alleen voor jouw vaste klanten, maar zeker ook voor nieuwe klanten die jou namelijk nu wel gaan vinden via Google! 

De Schrijverije Veeningen biedt de volgende diensten aan:

 

Naast het dienstenpakket van De Schrijverije Veeningen bieden wij ook diensten van andere specialisten aan. Heb je behoefte aan een scriptiebegeleiding voor je rechtenstudie of wil je je boek laten corrigeren en redigeren? Onze specialisten staan voor je klaar! 

Wil je weten hoe voordelig jouw tekst gaat worden? Neem direct contact met ons op!

Waarom jij voor De Schrijverije Veeningen moet kiezen?

Wij brengen jouw oude verstofte teksten weer tot leven!

Wij leveren topkwaliteit teksten. Wij stoppen pas met schrijven wanneer jij tevreden bent! 

Duidelijke teksten aangepast aan de doelgroep. Geen onnodig jargon en geen oubollig taalgebruik!

Uitermate goed bereikbaar en een snelle reactietijd. Vragen of opdracht? Neem direct contact op! 

Volg ons op LinkedIn | Twitter | Instagram

De Schrijverije Veeningen is een samenwerking met De Schrijverije