Omdat goede teksten niet duur hoeven te zijn!

bezwaar maken, schrijverije veeningen

Bezwaar laten schrijven 

Heb je een besluit gekregen van de gemeente en je wil daartegen bezwaar maken? Of heb je een bekeuring gekregen van het CJIB of een stuk van een deurwaarder waarmee je het niet eens bent? Het kan lonen om bezwaar te maken tegen het besluit of de boete. Veel mensen willen wel graag bezwaar maken, maar weten niet zo goed hoe ze dat moeten doen. Ze lopen letterlijk vast in een doolhof van lange zinnen en veel vakjargon. Veel mensen laten het er dan maar bij laten zitten. Gewoon omdat ze echt niet weten wat ze moeten doen. Je kunt je bezwaar laten schrijven door De Schrijverije Veeningen.

Want laten we eerlijk zijn, het is soms ook helemaal niet gemakkelijk.

Bezwaar laten schrijven 

Omdat sommige mensen niet precies weten hoe ze bezwaar moeten maken, kun je jouw bezwaar laten schrijven door De Schrijverije Veeningen. Door onze jarenlange ervaring binnen het procesrecht kunnen wij echt iets voor jou betekenen wanneer je dreigt vast te lopen. Want laten we eerlijk zijn, het is soms ook helemaal niet gemakkelijk. 

De Schrijverije Veeningen helpt

De Schrijverije Veeningen helpt je hier graag bij. Zo kun je dus het door jou geschreven bezwaar laten nakijken en ontvang je hierover feedback. Veelal kan dat gewoon gratis. Wanneer het echt nodig is kunnen wij het bezwaar voor je aanpassen. Je kunt ook bezwaar laten schrijven door ons. Neem gewoon contact met ons op, wij helpen je graag.

Door onze jarenlange ervaring binnen het procesrecht kan De Schrijverije Veeningen echt iets voor jou betekenen wanneer je dreigt vast te lopen. 

te huur, schrijverije veeningen

Zo heeft De Schrijverije Veeningen begin 2020 een mooi bezwaar geschreven tegen het voornemen van een gemeente om een dwangsom op te leggen. Deze dwangsom was gericht aan een verhuurder van een woning en die wilde bezwaar maken. De huurder had de woning betreden maar gezwegen over het feit dat hij geen huisvestingsvergunning had voor deze woning. De gemeente is hier achter gekomen en heeft een dwangsom opgelegd. 

De Schrijverije Veeningen heeft de opdrachtgever uitgelegd dat bezwaar maken een goede kans van slagen zou zijn. Tevens hebben wij uitgelegd wat de stappen zouden zijn die hij moest nemen.  De opdrachtgever heeft het bezwaar laten schrijven door ons en wij hebben zowel een brief aan de gemeente gericht, alsmede naar de huurder van de woning. Door de juiste stappen te hebben doorlopen is de woning op eigen initiatief van de huurder verlaten en heeft de gemeente de dwangsom laten vervallen. 

Waarom jij voor De Schrijverije Veeningen moet kiezen?

Wij brengen jouw oude verstofte teksten weer tot leven!

Wij leveren topkwaliteit teksten. Wij stoppen pas met schrijven wanneer jij tevreden bent! 

Duidelijke teksten aangepast aan de doelgroep. Geen onnodig jargon en geen oubollig taalgebruik!

Uitermate goed bereikbaar en een snelle reactietijd. Vragen of opdracht? Neem direct contact op! 

Volg ons op LinkedIn | Twitter | Instagram

De Schrijverije Veeningen is een samenwerking met De Schrijverije