Omdat goede teksten niet duur hoeven te zijn!

Een goede brief schrijven 

Wanneer je het lastig vindt om een goede brief te schrijven, dan kan het de moeite waard zijn om je brief te laten schrijven door De Schrijverije Veeningen. Een goede brief schrijven is niet heel lastig, maar het is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je een sollicitatiebrief wil schrijven of een andere brief naar een instantie maar je twijfelt teveel aan jezelf, dan kunnen wij jou helpen. Je wil namelijk wel dat jouw brief perfect is, zodat je uitgenodigd wordt op het sollicitatiegesprek of dat je aan de instantie precies duidelijk kan maken waar het jou om gaat. De Schrijverije Veeningen helpt.

Brief controleren, corrigeren of redigeren

Zo kan De Schrijverije Veeningen jouw brief corrigeren of redigeren. Dit houdt in dat wij kijken naar zinsopbouw, gekozen woorden en spelfouten. Dit kan doorgaans voor een zeer scherp tarief.

Wanneer we de brief enkel hoeven te corrigeren, dan veranderen wij zo min mogelijk aan de opbouw van de tekst. Alleen de spel- en grammaticale fouten worden gecheckt en aangepast. Wanneer wij zien dat de brief ook geredigeerd dient te worden, dan zullen wij dat altijd aan je terugkoppelen. Op die manier kun jij bepalen of jij dat zelf doet of door ons wil laten doen zodat jij beschikt over een goede brief. 

redigeren teksten, schrijverije veeningen

Wanneer de brief geredigeerd moet worden, dan wordt er ook op de indeling van de brief gelet. Komt je boodschap goed en helder over en is de brief logisch ingedeeld voor de lezer.

Wil je dat wij een goede brief schrijven, dan kan dat uiteraard ook. Vraag een vrijblijvende offerte aan en zie dat een goede tekst niet duur hoeft te zijn.  

Waarom jij voor De Schrijverije Veeningen moet kiezen?

Wij brengen jouw oude verstofte teksten weer tot leven!

Wij leveren topkwaliteit teksten. Wij stoppen pas met schrijven wanneer jij tevreden bent! 

Duidelijke teksten aangepast aan de doelgroep. Geen onnodig jargon en geen oubollig taalgebruik!

Uitermate goed bereikbaar en een snelle reactietijd. Vragen of opdracht? Neem direct contact op! 

Volg ons op LinkedIn | Twitter | Instagram

De Schrijverije Veeningen is een samenwerking met De Schrijverije