Omdat goede teksten niet duur hoeven te zijn!

Webteksten laten schrijven (SEO)

Ben je op zoek naar iemand die mooie teksten kan schrijven voor jouw website? Zoek dan niet verder. Je kunt ons met een gerust hart jouw webteksten laten schrijven. De Schrijverije Veeningen is namelijk het SEO bureau voor jouw SEO optimalisatie. 

Niet iedereen die een website heeft kan goed teksten schrijven. Dat is natuurlijk niet zo raar gezien het feit dat iedereen zo zijn eigen specialiteiten heeft. Zo is de een goed in design, de ander in marketing en weer een ander in het schrijven van webteksten. 

google, schrijverije veeningen

Zoeken via Google

Het maakt niet uit wat voor website je hebt. Wanneer jij klanten wil aantrekken is het belangrijk dat je gevonden kan worden op het internet. De meeste mensen zoeken via Google.

Kon je vroeger met je winkel alleen jouw dorp en heel misschien het buurdorp bereiken? Nu is dat wel anders. De hele wereld kan kennis maken met jouw winkel. Hoe beter je content is, des te eerder jij gevonden wordt. Er liggen ongekende mogelijkheden voor je open waarvan je ouders of grootouders vroeger alleen maar van konden dromen. Of je nou spullen verkoopt of diensten aanbiedt, wanneer jouw teksten goed zijn en jouw producten zijn minstens net zo goed, dan kan het bijna niet anders dan dat jij gevonden gaat worden. Of toch niet? Kies er daarom voor om je webteksten te laten schrijven door De Schrijverije Veeningen.

Onderscheiden van de rest

Google indexeert iedere dag alle websites over de hele wereld. Dit houdt in dat wanneer jij je in een speelveld bevindt met veel concurrentie, dat je jezelf zal moeten onderscheiden van de rest. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om te adverteren op Google. Je betaalt dan een vast bedrag per maand voor iedere klik op de door jou opgegeven zoekwoorden. Daar tegenover staat dat jij met jouw bedrijf op de eerste resultatenpagina komt van Google. Dit kan zeker erg rendabel zijn, en als het werkt moet je dat ook zeker blijven doen. Maar het kan ook zomaar zo zijn dat je veel geld betaalt voor bijna niets. Misschien heb je wel veel bezoekers, maar toch erg weinig verkopen. Wanneer jij geen geld wil verkwisten en met je bedrijf hoog in Google wil komen te staan, dan zijn goede webteksten laten schrijven door ons, een absolute must. Maar er is meer voor nodig.

Bloggen

Wanneer je aan het ondernemen bent heb je niet altijd de tijd om eens rustig te gaan zitten om te bloggen of uitgebreid over jouw diensten of producten te schrijven. Natuurlijk vind je webteksten belangrijk, maar je vindt het belangrijker om met je klanten bezig te zijn, bestellingen af te handelen of cursussen te geven. Daarom neemt De Schrijverije Veeningen het bloggen en het schrijven van webteksten uit jouw handen. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en jouw doelgroep. Wij zullen op zoek gaan naar keywords die voor jouw bedrijf relevant zijn. Op basis van deze factoren schrijven wij onze teksten. Belangrijk is dat de teksten mooi en informatief zijn. Jouw klant moet er iets aan hebben. Wij hebben klanten die maandelijks of wekelijks een blog afnemen en ons de keywords doorgeven. Het draait echter niet alleen om keywords. Hoe dat zit lees je hier!

Bloggen, schrijverije veeningen

Webpagina's vullen

Veel mensen die een website starten, hebben ook een eigen bedrijf. Hierbij komt uiteraard heel veel kijken, en het kan zomaar zo zijn dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Laat staan dat je dan ook nog eens teksten moet gaan schrijven waarbij je rekening moet houden met keywords en je webpagina SEO-vriendelijk moet opbouwen. De Schrijverije Veeningen kan jou daarbij helpen.

Corrigeren en redigeren van webteksten d.m.v. SEO optimalisatie

Wanneer jij al jouw eigen teksten schrijft dan is dat echt fantastisch! Hou dat vol! Twijfel je toch over de d´tjes en de t´tjes of de zinsopbouw? Dan kan het echt de moeite waard zijn om je teksten te laten corrigeren en te laten redigeren.

Het corrigeren en redigeren van webteksten is echter niet altijd nodig. Wanneer wij zien dat je voor niets twijfelt aan je eigen teksten dan zullen wij je dat natuurlijk gewoon vertellen. Waar wij verbeterpunten zien kunnen wij die in overleg voor je aanpassen. Hierdoor wordt jouw tekst helemaal geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. 

Website tekstschrijver

Wil je webteksten laten schrijven, of wil je wekelijks of maandelijks een blog? Neem dan contact met ons op. Nadat wij weten wat jouw wensen zijn ontvang je van ons een vrijblijvende offerte voor de af te nemen diensten. Ook wanneer je maar één keer een dienst af wil nemen kun je uiteraard bij ons terecht. 

Waarom jij voor De Schrijverije Veeningen moet kiezen?

Wij brengen jouw oude verstofte teksten weer tot leven!

Wij leveren topkwaliteit teksten. Wij stoppen pas met schrijven wanneer jij tevreden bent! 

Duidelijke teksten aangepast aan de doelgroep. Geen onnodig jargon en geen oubollig taalgebruik.

Uitermate goed bereikbaar en een snelle reactietijd. Vragen of opdracht? Neem direct contact op! 

Volg ons op LinkedIn | Twitter | Instagram

De Schrijverije Veeningen is een samenwerking met De Schrijverije