Omdat goede teksten niet duur hoeven te zijn!

Prijzen voor teksten

Om hier een vaste prijs neer te zetten voor een te schrijven stuk is best wel lastig. Onze prijzen voor teksten hangen eigenlijk altijd af van de lengte van de tekst en wanneer de tekst af moet zijn. Globaal kun je rekening houden met een woordprijs van € 0,04 excl 21% BTW. Dit houdt in dat wanneer je een stuk wil laten schrijven van 500 woorden, dat je dan € 20,00 excl. dient af te rekenen. 

Vanaf € 35,00


Vanaf € 25,00


Starttarief € 45,00


Vanaf € 15,00


Vanaf 15,00


uurtarief, blog, schrijven, schrijverijeveeningen

Uurtarief

De Schrijverije Veeningen kijkt altijd eerst samen met jou naar de opdracht en maakt dan een inschatting van wat de kosten zullen zijn. Is de opdracht erg juridisch van aard, dan kijken wij niet naar het aantal woorden, maar meer naar de tijd die wij er aan kwijt zullen zijn. Met een voordelig uurtarief van € 45,00 per uur, behoort De Schrijverije Veeningen tot een van de goedkopere, zo niet de goedkoopste tekstschrijvers van Nederland. 

Wanneer je 10 blogs of meer afneemt van 500 woorden, dan krijg je er altijd 1 gratis. Je hoeft dan niet € 250,00  te betalen, maar € 225,00.

Met een voordelig uurtarief van € 45,00 per uur, behoort De Schrijverije Veeningen tot een van de goedkopere, zo niet de goedkoopste tekstschrijvers van Nederland

Een tekst die geschreven of nagekeken moet worden van 500 woorden kan € 20,00 euro kosten. Aan de andere kant, kan een juridische inhoudelijke tekst die geschreven moet worden met een lengte van 500 woorden ineens € 45,00 kosten. Hier zie je dus wel een verschil in prijzen. Dit hangt voornamelijk af van de tijd die wij aan de opdracht kwijt zullen zijn en de complexiteit van de opdracht. 

Nadat wij met jou over de opdracht gesproken of gemaild hebben, krijg je altijd eerst netjes een offerte toegestuurd, die je hierna online kunt accepteren en ondertekenen. 

Schakel De Schrijverije Veeningen in voor: 

Voor particuliere opdrachten geldt dat er in de meeste gevallen vooraf betaald moet worden.